VakVagány - Élet vakon, néha vakvágányon

Szív karcolta kérdésmozaikok

Rohantál már viharban a Balatonon mezítláb, a köves talajon, sírva-nevetve az önkéntes „akupunktúra” okozta sebeken? Szaladtál már bőrig ázva, a cikázó villámokkal átszőtt égbolt alatt tudva, hogy nincs mitől tartanod, mert olyasvalaki kezét fogod, aki óv, szeret, félt, aki nem hagy el, soha? Markoltad valaha úgy egy kutya pórázát, hogy tudtad: életed a mancsában van,… Tovább »

RenBikeTour Balaton – 2017-ben, VakVagány szemmel

Szabadság? Boldogság? Egészség? Gondtalanság? Vajon a fentiek közül, melyik számomra a RenBikeTour szinonimája? Nem tudok, és nem is akarok dönteni. Egyenlőség jelet húzok közöttük, mert nekem egyet jelentenek, egyet képviselnek. Négy nap, amikor nincs betegség, nincs szomorúság, nincsenek korlátok, határok. És ha van is kezelés, vagy gyógyszer beszedés az is annyira normális, hogy nincs „másság-érzet”…. Tovább »

Benne voltam a tévében!

Néhány hete facebookon megkeresett Dávid, az M2 Petőfi TV-től, hogy szeretne velem egy mini portrét forgatni, néhány percben. A találkozót a héten tudtuk összehozni. A stáb négy fiatalemberből, számtalan kamerából, világításból, mikroportból, és hatalmas adag lelkesedésből állt. 🙂 Lilivel közös életem színterei hirtelen a kamera lencséjében elevenedtek meg. Az utcák, melyeken minden nap közlekedünk, a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!